petak, 28. listopada 2011.

Važno je biti u bijelom ;)


Ove godine na Internationalu bilo važno biti u bijelom. Do tog sam zaključka došla gledajući fotke s ovog prestižnog plesnog natjecanja. Naime, sve dame u latin finalu za profesionalce (osim jedne) ostavile su bijele haljine za kraj, tako da je podij izgledao pomalo bizarno.
Pa krenimo redom.. Joanna Leunis, apsolutna kraljica elegancije, zablistala je u haljini s dugim resama i rasporom sa stražnje strane. Julia Zagoruychenko u skoro dvodijelnoj kombinaciji s aquamarin plavom, dok je u prednatjecanjima nosila isti model ali nešto zlatnijeg tona i s resama boje breskve. Agnieszka Melnicka u bijeloj mreži s resama boje kože. Sudeći po ovim trima plesačicama, poluduge rese su novi hit.


Melinda Torokgyorgy u haljini s trakama od tkanine ukrašenima štrasom koja je neodoljivo podsjećala na jednu od haljina Andrejeve bivše partnerice, Katarine Venturini. Andra Vaidilaite odlučila se za nešto seksipilniji look, uz puno šljokičastih resa zanimljivih proreza. Ona je jedina u finalu nastupila u drugoj boji - ljubičastoj - no Andra nas je haljinama podsjetila na Karinu Smirnoff.


Olga Urumova mi izgleda kao i dalje traži svoj izraz što se plesnih haljina tiče, a ovog puta nastupila je u bijelo-zlatnoj kombinaciji. Elisa Nasato odlično je nosila rese (ovog puta dvobojne!). Ruskinja Ekaterina Lapaeva bila je u potpunom kontrastu - nastupila je samo u crnom. U polufinalu u jednostavnoj dužoj crnoj haljini a u prednatjecanjima u velikom crnom perju. Kako vam se sviđa njen ekstavagantni look?


Anna Melnikova-Duknauske fascinirala je dugom zelenom haljinom, neobičnog maslinastog tona, s velikim folijama i perjem. Volim je vidjeti u takvim neobičnim kreacijama, a Vi?
Anastasiya Grigoreva, cijela u resama (opet poludugim) u bijelo-žutoj kombinaciji. A oni koji svoje praznike provode na pripremama u Urškoj, dobro znaju Maju Geršak, koja je ovog puta stvarno zasjala u crvenoj mreži s poludugim resama i cvjetnim aplikacijama.


Obožavam plesni look Ekaterine Sokolove!Uvijek tako maštovite i hrabre haljine, a opet tako profinjene i ženstvene. Mislim da potpuno odgovaraju njenom plesnom stilu.U finalu u bijelocrnoj haljini s volanima i preslatkom rozom mašnom, a u prednatjecanjima u smaragdnozelenoj sa štasom iste boje i zanimljivom pernatom dekoracijom.


Utjecaj bijele boje osjetio se i kod amatera. Yulia Musikhina u boja kože-bijeloj kombinaciji i vrlo pinup lookom je pravo osvježenje od uobičajnog. Anna Mashchyts u provjerenom kroju (dosad je imala takvu crnu haljinu), ovog puta u bijelom.


Kirill Belorukov bio je pravo modno osvježenje kod muškaraca (koji kao da su uniformirani jer nose gotovo identične bodije). Bijela košulja i prsluk (prvo u crnom pa u finalu u bijelom sa štrasom) mislim da trebaju biti inspiracija za neki nadolazeći trend za dečke. Njegova partnerica, Elvira Skrylnikova, odlično je izgledala u korzet-haljini s volanima i perjem. Odlično stilski usklađen par.

Nema komentara:

Objavi komentar